klusjesman-woningwachter

Wonen zonder zorgen

De Woningwachter is dé partij voor al het onderhoud in en rondom uw woning. Wij regelen alle werkzaamheden, van een schilderij ophangen tot aan een grote verbouwing.
Wij worden ook wel de wegenwacht genoemd, maar dan voor alles in en rondom het huis. De Woningwachter neemt, 24 uur per dag en 7 dagen in de week, de zorgen bij alle voorkomende problemen en onderhoudsklussen uit handen.

Wij zorgen dat u kunt blijven genieten van uw (t)huis! 0800 – 1025, één telefoonnummer voor alle onderhoudswerkzaamheden in heel Nederland

U kunt bij ons kiezen uit een aantal abonnementsvormen. Hierbij geniet u als lid van vele voordelen, zowel van onze expertise als financieel voordeel door onze vaste partners. Uw problemen of vraagstukken worden door ons adequaat opgepakt en direct in behandeling genomen. Door deze aanpak zijn uw onderhoudswensen zo snel als mogelijk opgelost!

Met een uniek concept door één aanspreekpunt, een abonnement en de kennis die wij graag delen met u, ontzorgen wij iedereen. Op zoek naar woonplezier, nog liever vandaag dan morgen? De Woningwachter staat voor u klaar, want zorg voor de woning en voor u is wonen zonder zorgen.