Een veilige badkamer

  • Persoonlijk advies bij u thuis
  • Gunstige tarieven
  • Erkende professionals
  • U krijgt tijdelijk 10% korting op uw offerte
Veilige badkamer op maat?
Ja, ik wil graag een vrijblijvende afspraak maken
We respecteren uw privacy
veilige badkamer
Offerte
op maat
Van douche of bad naar instapbad

Kunt u geen afstand doen van uw bad? Ook dan hebben we de ideale oplossing: een instapbad met deur. Een instapbad geeft u de mogelijkheid om zowel te badderen, als te douchen. Zodra u het bad vol laat lopen trekt de deur vacuüm zodat de badkamer niet nat wordt.

De luxe van een veilig (instap)ligbad

Het verschil tussen een instapbad en normaal bad is dat het instapbad voorzien is van een deur aan de zijkant. Door de deur te openen kunt u uw bad op een veilige manier in- en uitstappen. Zodra u het bad laat vollopen trekt de deur vacuüm waardoor het water in de badkuip blijft.

Veilige badkamer

Onze voordelen

icon1
Snel geregeld

Doe een aanvraag en we komen zo snel mogelijk bij u langs.

euro
Voordelig

Wij leveren altijd tegen scherpe prijzen.

bank
Kwaliteit gegarandeerd

Met onze gecertificeerde vakmannen, weet u zeker dat er kwaliteit geleverd wordt.

Bel ons op
0800 - 1025
De Woningwachter

De Woningwachter is dé specialist als het gaat om woningonderhoud voor de 50+ markt. Wij hebben een landelijke dekking met 250+ gecertificeerde partners en bieden u altijd de beste prijs / kwaliteit verhouding. Een badkamer, inloopdouche, inloopbad en alle door De Woningwachter geplaatste en geïnstalleerde accessoires voldoen aan alle strenge eisen.

Wij komen persoonlijk bij u langs voor advies op maat. Heeft u andere klussen dan alleen uw badkamer? Dan zorgen we ervoor dat ze zo snel mogelijk worden afgerond.