Stukadoor Nodig?

bel nu 0800-1025(24/7) of vraag online uw offerte aan!

De Stukadoors van de Woningwachter

De Woningwachter heeft de beste stukadoors voor u geselecteerd.
Stukadoor is een vak, het is vooral een ervaringsvak waarbij je veel meters gemaakt moet hebben. De Woningwachter maakt alleen gebruik van stukadoors die we zelf aan het werk hebben gezien.
Een stukadoor van de Woningwachter is een streng geselecteerde vakman welke door ons is geselecteerd op vakkundigheid, communicatie en betrouwbaarheid.
Daarom staan wij als de Woningwachter in voor onze stukadoors en hun stukwerk. U bent bij onze stukadoors verzekerd van vakmanschap en het beste eindresultaat.

U kunt de stukadoors van de Woningwachter inschakelen voor een deskundig advies en alle stucwerkzaamheden zoals pleisterwerk, schuurwerk, spachtelputz, vlak maken van muren, plafondornamenten en spuitwerk. De ondergrond, hechting, voorbehandeling en juiste materiaalkeuze zijn mede bepalend voor de kwaliteit van het stucwerk. Soms is het nodig eerst het huidige stucwerk te verwijderen voordat nieuw stucwerk aangebracht kan worden. Onze stukadoors houden rekening met deze aspecten en staan garant voor strak en duurzaam stucwerk.

De stukadoors van de Woningwachter staan altijd voor u klaar.
Heeft u advies nodig?
Bel 
0800-1025 en wij lossen het probleem voor u op of zorgen voor een passende offerte.

Enkele stukadoors diensten:
Stucwerk
Spuitwerk (latex)
Airlessen
Rapwerk
Lijst- en ornamenten werk
Reparatie werkzaamheden
Renovatie werkzaamheden
Pleisterwerk
Spachtelputz


stukadoor
  • Uitsluitend gecertificeerde stukadoors

  • 1 telefoonnummer voor alle klussen

  • 24/7 bereikbaar voor storingen

  • Landelijke dekking