Over ons

De Woningwachter

De Woningwachter is een full service onderhoudsbedrijf met inmiddels meer dan 200.000 leden. Steeds meer partners sluiten zich aan en met ruim 275 uitvoerende partners ontzorgen wij onze klanten in heel Nederland.

Zorgzaam

Wij regelen alles wat met uw woning te maken heeft zowel binnen als buiten van een schilderij ophangen een boekenkast leeghalen tot aan een complete verbouwing of renovatie. Ook houden wij van een persoonlijke benadering, omdat u woning u thuis is, er is niets persoonlijker dan dit.

Vertrouwd

De Woningwachter heeft wederom het Keurmerk Senior OK behaald en werken onder een gedragscode. Het Senioren keurmerk en de gedragscode zorgen ervoor dat u altijd verzekerd bent van transparantie en vertrouwen. Onze missie is dat u langer kunt blijven genieten van uw (t)huis.

Kwaliteit

De beste kwaliteit garanderen wij, dankzij onze streng geselecteerde uitvoerende partners. Elke vakman moet voldoen aan de kwaliteitseisen en in bezit zijn van de noodzakelijke certificaten.
 

over ons

Wonen zonder zorgen

Wij, zowel de medewerkers op kantoor als de uitvoerende partners, staan voor u klaar onder 1 telefoonnummer namelijk 0800-1025, om de werkzaamheden te bespreken en te verhelpen.

Uw klus geklaard in 5 stappen

how_it_work_1.png
1

Beschrijf uw klus zo goed als mogelijk

how_it_work_2
2

Wij zorgen voor een betrouwbare vakman

how_it_work_3
3

U ontvangt een offerte op maat

how_it_work_4
4

De vakman klaart de klus

how_it_work_5
5

U kunt weer zorgeloos genieten van uw (t)huis

Ervaringen van anderen