Over ons

De Woningwachter

De Woningwachter vindt het belangrijk dat u optimaal kunt blijven genieten van uw (t)huis. Dagelijks zetten honderden vaklieden zich ervoor in dat duizenden senioren voorzien zijn van alle comfort en veiligheid in hun vertrouwde omgeving.

Onze missie

De meeste senioren blijven het liefst zo lang mogelijk genieten van hun eigen huis in hun vertrouwde omgeving. Wij begrijpen dat heel goed. Gelukkig heeft u vaak veel meer mogelijkheden dan u denkt.

Onze missie is dan ook zorgen voor úw optimale wooncomfort in uw eigen, veilige omgeving. U kunt bij ons dan ook terecht voor advies én alle soorten installatie- en onderhoudsklussen. Een compleet aanbod dus!

  • Aanpassingen zoals een veilige douche, traplift en drempels
  • Alle soorten onderhoudsklussen in- en om huis
  • Verduurzaming van uw woning
  • Erkende vakmensen

 

over ons

Wonen zonder zorgen

Wij, zowel de medewerkers op kantoor als de uitvoerende partners, staan voor u klaar onder 1 telefoonnummer namelijk 0800-1025, om de werkzaamheden te bespreken en te verhelpen.

De Woningwachter regelt alles voor u

De Woningwachter houdt van persoonlijk contact en eenvoudige, heldere processen. We helpen u bij de aanvraag en zorgen ervoor dat alles voor u wordt geregeld. U heeft dus nergens omkijken naar en u wordt snel en deskundig geholpen.

Zó geregeld!

  • Eén aanspreekpunt, persoonlijk contact
  • Simpele aanvraag
  • Wij regelen alles voor u

Betrouwbare vaklieden en partners

Onze vakmensen en de gedragscode zorgen ervoor dat u altijd verzekerd bent van transparantie en vertrouwen. We werken alleen samen met partners en honderden streng geselecteerde vakspecialisten die snappen wat belangrijk is voor u. Samen ontzorgen wij onze klanten in heel Nederland.

Veilig bewegen door uw hele huis

Uw veiligheid en gemak staan bij ons voorop. Als bewegen wat moeilijker wordt, zorgt bijvoorbeeld een traplift, beugel, drempelaanpassing of een veilige badkamer ervoor dat u zich veilig kan bewegen in uw hele huis. Wat heeft u nodig om optimaal te blijven genieten van uw huis?

Onderhoud van uw huis

Met een beetje hulp kunt u uw huis goed blijven onderhouden. Wij bieden u de juiste hulp. De Woningwachter regelt voor u gecertificeerde vaklieden voor alle soorten onderhoudsklussen in- en om uw huis. Van schilderwerk en tuinonderhoud tot een cv-specialist: wij regelen het voor u. 

Advies nodig?

De experts van de Woningwachter denken graag met u mee vanuit uw persoonlijke situatie en uw wensen. U kunt dan ook bij ons terecht voor een uitgebreid Lang Zelfstandig Wonen Advies en/of een Duurzaam Wonen Advies. Daarin nemen we álle onderdelen mee die voor u belangrijk zijn. De experts gebruiken meetapparatuur en uitgebreide checklists.

Wij zorgen ervoor dat u optimaal kunt blijven genieten van uw (t)huis. Onze experts adviseren u graag op basis van uw persoonlijke wensen en omstandigheden.

Uw klus geklaard in 5 stappen

1
1

Beschrijf uw klus zo goed als mogelijk

2
2

Wij zorgen voor een betrouwbare vakman

3
3

U ontvangt een offerte op maat

4
4

De vakman klaart de klus

5
5

U kunt weer zorgeloos genieten van uw (t)huis