Boek voor 30 juni: 15 % korting op uw schilderklus

korting op een schilderklus
May 17, 2021

Het schilderseizoen is weer begonnen! Nu het lente is, kunnen het houtwerk en de muren en plafonds weer fris in de verf worden gezet. De meeste schilders gooien hun tarief in deze schilder-periode omhoog. Wij kiezen daar liever niet voor. Via De Woningwachter krijgt u t/m 30 juni zelfs 15% korting op het vaste tarief van uw schilderklus. 

Zoekt u een goede schilder? 
Hoe heerlijk is het als uw houtwerk, muren of plafonds weer mooi en strak geverfd zijn? Onze vakkundige schilders doen dat graag voor u. Zo geniet u weer jarenlang zorgeloos van uw mooi opgefrist huis.

  • Snel geregeld
  • Deskundige, gecertificeerde schilders
  • Garantie op het schilderwerk (!)

Waarom een professionele schilder inhuren? 
Schilderwerk is een pittige klus. Voor het werk boven ooghoogte moet je ook nog eens een trap of steiger op. Een vakkundige, goed opgeleide schilder is dan de oplossing.

U hoeft zelf niks voor te bereiden, op te ruimen, te kopen of te regelen. Ook krijgt u zo geen haren van kwasten of andere oneffenheden in de muur of het houtwerk. Daarnaast voorkomt u ook meteen verfdruipers en geknoei met verf in de woning. En... u heeft het zó geregeld. Eén mailtje of telefoontje is voldoende. Makkelijk toch?

U bespaart geld, tijd, geregel en rommel:

  • Uw woning ziet er meteen beter uit (+ waardestijging van uw huis!)
  • Uw houtwerk, muur of plafond kan weer jaren mee
  • U voorkomt extra kosten door houtrot, blaren in de verf, etc.
  • Eventuele aanwezige schade wordt direct vakkundig hersteld
  • U hoeft zelf geen verf, kwasten, afdekzeil, hoge trap of steiger te regelen 
  • Geen gedoe met voorbereiden en opruimen

Maak gebruik van 15% korting (t/m 30 juni)
We snappen het heel goed als u het schilderwerk liever in de warmere maanden laat doen dan in een koudere periode. Immers: u moet in de koudere periodes vanwege de luchtvochtigheid langer ventileren dan in de warmere maanden. En voor het buitenwerk geldt dat de verf beter droogt als het wat warmer is. De ideale temperatuur voor schilderwerk ligt tussen de 10 en 25 graden. 

Kortom: juni lijkt voor u een perfecte maand voor kwalitatief vakmanschap met een hoge korting en garantie op het schilderwerk. Maak hier gebruik van en boek uw schilder voor 30 juni in. U bespaart dan 15% op uw schilderklus. Bel 0800-1025 of mail naar info@dewoningwachter.nl