Gratis Seniorenslot t.w.v. € 849,- bij Veilige Badkamer

ouderenslot
September 28, 2021

Speciaal voor u als trouwe lezer van onze nieuwsbrief herhalen wij de populaire actie. U krijgt naast 10% korting op een badkamer renovatie ook kosteloos een superveilig en handig seniorenslot van Red Easy van ons cadeau bij uw Veilige Badkamer. Gebruik de actiecode voor 15 oktober en u krijgt van ons een veilig en makkelijk seniorenslot op uw huisdeur.

Doordat het senioreslot ouderen veel gemak en veiligheid oplevert, maken ook steeds meer mensen daar gebruik van. Ouderen vinden het een groot voordeel dat ze met één klik op uw sleutel-afstandsbediening de deur kunnen openen (net zoals bij een auto). Maar ook de extra veiligheid van een seniorenslot van Red Easy is veel waard. Zo ervaren gebruikers de app met persoonlijke toegangscode voor bijvoorbeeld de thuiszorg als bijzonder veilig en handig.

“Handig en veilig. Ik zou niet meer anders willen.”

Speciaal voor u als lezer van de nieuwsbrief
De Woningwachter staat voor veilig en comfortabel Langer Thuis Wonen. Daarom krijgt u van ons een seniorenslot t.w.v. € 849,- bij een Veilige Badkamer, inclusief plaatsing. Misschien heeft u de vorige actie gemist. Daarom geven we u als lezer van onze nieuwsbief de kans om hier alsnog gebruik van te maken. De actie komt bovenop de 10% korting die u al krijgt op uw veilige badkamer offerte. De actie loopt t/m 15 oktober 2021.

Vermeldt de code VOORDEEL2021 bij uw aanvraag en u ontvangt het slot kosteloos bij uw Veilige Badkamer. Het slot wordt ook kosteloos voor u geïnstalleerd.

“Ik voel me nu veel veiliger zonder sleutelkastje bij de deur”

Enkele voordelen van het Red Easy Seniorenslot

  • Extra veilige / inbraakwerende sloten (skg***, politiekeurmerk)
  • Zelf makkelijk naar binnen / buiten
  • Veilige toegang voor anderen (thuiszorg/familie, etc.)
  • Geen wifi of internet nodig
  • Geen (onveilig) sleutelkastje meer nodig

Wilt u ook graag een veilige badkamer?
Wilt u ook graag genieten van een veilige badkamer? Bel ons gerust voor meer informatie of maak een afspraak via 0800 – 1025 of e-mail naar info@dewoningwachter.nl.

Extra leestips!