Gratis afstandsbedienings-sleutel bij extra veilig senioren-slot

Gratis afstandsbedienings-sleutel bij extra veilig senioren-slot
April 13, 2021

De Woningwachter zoekt altijd naar producten die het leven thuis voor u makkelijker en comfortabeler maken. Zodat u zo lang mogelijk optimaal geniet van uw eigen thuis in uw vertrouwde omgeving.  Daarom heeft De Woningwachter gezocht naar het veiligste huisdeurslot met de makkelijkste oplossingen voor senioren, voor elke situatie. Dat blijkt het REDeasy slot te zijn. Dit past in het concept van Red Langer Thuis Wonen.

Een extra veilig slot op de buitendeur is natuurlijk altijd prettig. Maar een sleutel omdraaien of een deur opendoen voor een ander is niet voor iedereen even makkelijk. Veel senioren lopen op een gegeven moment tegen een situatie aan dat de huisdeur openen en sluiten lastiger wordt. Ook als het gaat om toegang voor anderen, zoals de thuiszorg (bijvoorbeeld met onveilige sleutelkastjes).

Hoe makkelijk is een elektronische sleutel?

De elektronische sleutel die u van De Woningwachter krijgt bij dit extra veilige slot, is vergelijkbaar met die van een auto waarmee je een auto op afstand kunt openen en afsluiten. Het gaat om een afstandsbediening met een paar eenvoudige knoppen. Erg makkelijk natuurlijk en minstens net zo safe als een ouderwetse sleutel.

Lees ook: uw huisdeur makkelijk én veilig openen en sluiten

Gratis afstandsbedienings-‘sleutel’ bij een extra veilige deurslot

Schakelt u De Woningwachter in voor dit REDeasyslot, dan krijgt u de sleutel-afstandsbediening er van ons gratis bij t.w.v. €69,-. De sloten worden er vakkundig in gezet door De Woningwachter. De aanbieding geldt ook als het slot nog niet is geplaatst, maar u hiervoor al wel een afspraak met ons voor heeft gemaakt binnen de actieperiode.  Wegens succes verlengt tot en met 15 oktober.

Handig: altijd inzage in wie wanneer in huis was

Iedereen met app-sleutel van uw huis, heeft een individuele sleutel-code. Daardoor kunt u altijd zien wie er in huis was en op welk tijdstip. Handig toch?

Afspraak maken?

Wilt u meer weten of een afspraak maken met een van onze slotenmakers? Bel naar 0800 – 1025 of mail naar info@dewoningwachter.nl.