Nieuw: extra voordelige kluspakketten voor senioren

kluspakketten
July 28, 2021

Zou u het ook fijn vinden als meerdere klusjes in één keer worden gedaan? Omdat senioren onze klusjesmannen vaak voor meer dan één klusje willen inzetten, hebben we extra voordelige pakketten samengesteld. U betaalt dan geen voorrijkosten, parkeerkosten of materiaalkosten (klein materiaal).

De ervaring leert...
Er kloppen steeds meer senioren bij ons aan voor kleine klusjes, zoals het repareren van een lekkende kraan, het plaatsen van een nieuwe leuning bij de trap, een klein muurtje dat geschilderd moet worden, etc. Maar... als de klusexpert er eenmaal is, blijken er vaak toch meerdere klusjes te liggen. Of de klusjesman die ook nog even kan doen?

Onze klusjesmannen doen graag wat ze voor u kunnen doen voordat ze naar hun volgende klusafspraak gaan. Maar meestal is dat niet voldoende.

Geld besparen
Wij vinden het dan zonde van uw geld als u voor elk ander klein klusje voorrijkosten en eventuele parkeerkosten moet betalen. En als de klusjesman meteen verder kan met andere klussen, scheelt dat veel werktijd. Want een klus is vaak niet precies binnen een half uur of uur afgerond. Dat kan anders. Zelfs zonder voorrijkosten en extra onnodige kosten.

Twee vliegen in één klap
Met de nieuwe kluspakketten regelt u meteen dat alle kleine klusjes die nog gedaan moesten worden, ook allemaal worden gedaan. Uw klusjesman kan dan mooi alle klusjes achter elkaar door voor u opknappen.

  • Alle klusjes in uw huis worden in één keer gedaan
  • U betaalt geen voorrijkosten, parkeerkosten of klein-materiaalkosten

Afhankelijk van de ingeschatte tijd voor het totaal aan klusjes, kunt u kiezen uit drie pakketten.

In overleg met u maken we een inschatting van de totale tijd die de klusjesman nodig heeft. Op basis daarvan kiest u het geschikte kluspakket voor uw klusjes.

Kies uit deze 3 kluspakketten

Meer info / contact
Wilt u liever eerst meer weten over de mogelijkheden? Bel dan naar 0800-1025 of mail naar info@dewoningwachter.nl