400 Extra klus-specialisten voor u bij De Woningwachter

extra klus specialisten
September 23, 2020

De Woningwachter en Mainstaete hebben de handen ineengeslagen. Daarmee kan De Woningwachter nu in heel Nederland altijd voldoen aan de groeiende vraag onder senioren naar betrouwbare vakspecialisten voor alle klussen in- en om het huis. 

Ook Mainstaete Vastgoedservice heeft jarenlang ervaring met allerhande klussen bij particulieren, met een bewezen kwaliteit. Doordat de uitvoerende partijen nu zijn aangesloten bij De Woningwachter, profiteert u natuurlijk ook van de kennis en kunde van nog eens 400 extra vakspecialisten

  • Snellere service
  • Senior OK vakspecialisten
  • Betrouwbaar en deskundig

Alle extra vaklieden werken volgens de gedragscode die u van De Woningwachter gewend bent. Daardoor bent u altijd verzekerd van betrouwbare vaklieden, zo min mogelijk overlast en een hoge kwaliteit. 

De Woningwachter blijft daarmee dé partij voor al uw klussen in- en om het huis. U krijgt snel de juiste, deskundige hulp, zodat u op en prettige manier zelfstandig kunt blijven wonen. Alle vaklieden zijn gecertificeerd en staan meteen voor u klaar: voor schilderwerk tot het aanpassen van uw badkamer, of zelfs een complete renovatie. 

 

Ervaringen van anderen