Energie besparen levert u comfort, veiligheid én budget op

energiebesparen
October 22, 2020

Wilt u weten hoe verduurzaming van uw woning extra comfort, veiligheid en bestedingsruimte kan opleveren? Maak dan gebruik van expertise van De Woningwachter. We brengen uitgebreid in kaart welke mogelijkheden u voor verduurzaming heeft. Natuurlijk nemen wij wooncomfort en veiligheid in huis daarbij als vanzelf mee.

Romano de Ruit van De Woningwachter: “Wat ons opvalt is dat veel senioren niet weten met welke aanpassingen ze gezonder, veiliger én goedkoper uit zijn. Zo hebben veel oudere huizen geen goede gevel-, dak- of vloerisolatie, geen verwarming middels cv of nog (deels) enkelglas. Al deze punten betekenen extra kou en stookkosten in de winter, warmte in de zomer en vocht in de muren.”

Veilig en gezond verduurzamen
Slim isoleren is ook goed voor het milieu. De Europese Commissie zet nu zelfs met subsidies in op een renovatiegolf voor verduurzaming. Denk aan isolatie, het plaatsen van zonnepanelen en het aanbrengen van dubbelglas. De experts van De Woningwachter gaan nog verder. “Het is een totaalplaatje. We kijken ook meteen naar gezond wonen, mobiliteit, comfort en veiligheid. Zo is een rolluik isolerend én inbraakveilig, om maar een simpel voorbeeld te noemen.”

Welke adviezen wilt u?
Bij De Woningwachter kunt u terecht voor het Lang Zelfstandig Wonen-advies. Daarin nemen we álle onderdelen mee die voor u belangrijk zijn. De experts gebruiken meetapparatuur en uitgebreide checklists. Daarin nemen ze alle mogelijke onderdelen en persoonlijke wensen mee. “Zo onderzoeken we de ‘energielekken’ in het huis, de luchtkwaliteit in huis, de technische onderdelen, de woonveiligheid, het gebruiksgemak en individuele mobiliteitswensen.”

Helder rapport op maat
Het is altijd maatwerk, afhankelijk van de individuele woonsituatie en wensen. U krijgt van De Woningwachter een helder plan van aanpak waarin we per item aangeven wat uw mogelijkheden zijn, wat het kost en wat het u oplevert aan comfort, veiligheid en besparingen.

Energielabel verhogen = budget verhogen
De experts van De Woningwachter beoordelen ook welk energielabel uw woning nu heeft en door welke stappen de woning een hoger energielabel krijgt. Daardoor bespaart u fors op uw verbruikskosten én wordt uw huis meestal duizenden euro’s meer waard.

energielabels verduurzamen

 

Direct online aanvragen
Wilt u graag weten welke mogelijkheden u heeft om uw huis aan te laten passen aan uw situatie? Zodat u lang en comfortabel kan blijven genieten van uw eigen huis? Boek dan nu een Lang Zelfstandig Wonen-adviesgeprek in voor tijdelijk maar 99 euro, normaal 149,50. U krijgt daarbij ook de uitgebreide senioren-checklist én een individueel plan van aanpak. Deze tijdelijke actie loopt tot en met eind november 2020  Vraag nu aan.

Liever bellen of mailen?
Bel voor meer info en/of een afspraak via 0800 – 1025 of mail naar info@dewoningwachter.nl