Handige kluskalender van De Woningwachter

kluskalender
November 12, 2020

De tuin, het schilderwerk, de cv-ketel en al het andere in huis dat om onderhoud en planning vraagt... Als u bij elkaar optelt waar u allemaal aan moet denken, is het een hele lijst. De Woningwachter heeft daarom voor u een handige Doe-het-zelf Kluskalender gemaakt.

U vindt in deze Doe-het-zelf Kluskalender alle belangrijke klussen die nodig zijn om uw huis veilig, comfortabel en in goede staat te houden. Zo heeft u houvast en weet u zeker dat u geen belangrijke zaken vergeet.

De Kluskalender voor overzicht en houvast
We hebben de Kluskalender ingedeeld in maanden. Het is niet zo dat u de klussen per se in de betreffende maanden moet doen. Maar er zit wel een logica achter. Zo is het slim om de zonneschermen te checken en waar nodig te repareren voordat de zomerzon zich aandient, en is het slim om de cv te ontluchten voordat de verwarming in de herfst weer aangaat. Een deel van de klussen kunt u gewoon het hele jaar door doen, wanneer het u maar uitkomt! Met de Kluskalender erbij weet u in elk geval zeker dat u niks belangrijks vergeet.

Waarbij kan de Woningwachter u helpen?
Bijna alle klussen en checks die u in de Doe-het-zelf Kluskalender vindt, kunt u zelf doen. Neem contact op met De Woningwachter als - bijvoorbeeld uit de checks - blijkt dat u professionele vakmensen nodig heeft. Denk aan onder meer een schilder, hovenier, schoorsteenveger, cv-monteur of een loodgieter.

teaser kluskalender

 

Download de volledige Doe-het-zelf Kluskalender HIER

Neem gerust contact op
Bel gerust voor meer info en/of een afspraak via 0800 – 1025 of mail naar info@dewoningwachter.nl. U kunt natuurlijk ook meteen uw klus plaatsen.

Tip
Print de Kluskalender zodat u kunt afstrepen wat u gedaan heeft. Zeker bij de klussen die minder periode-gebonden zijn, is het handig om dat bij te houden.

Ervaringen van anderen