Nieuwe Isolatie Nodig?

meld u nu aan voor ons unieke collectief!

Het isolatiecollectief van de Woningwachter

Uw woning isoleren verhoogt het comfort in uw woning. Warmte wordt beter vast gehouden in de winter en het blijft koeler in de zomer, het tocht minder, minder condens op ramen, een behaaglijker gevoel en er is zelfs minder geluidsoverlast van buitenaf. Schrijf u nu in voor het speciale Isolatiecollectief van De Woningwachter en ontvang vrijblijvend advies over de mogelijkheden!

Spouwmuurisolatie

Het isoleren van uw woning kan op meerdere manieren. Zo is er spouwmuurisolatie wat de voordeligste manier van isoleren is. Hiermee kunt u tot wel 30% besparen op uw energierekening. Deze wijze van isoleren is vaak binnen 1 dag gerealiseerd, zonder hak- en breekwerk, is heel geschikt voor oudere huizen en blijft de gehele levensduur van uw huis constant.

Bodemisolatie

Met deze vorm van isoleren behoren vochtproblemen in uw kruipruimte tot het verleden en bespaart u tot wel 20% op uw energierekening. Bodemisolatie wordt uitgevoerd door speciale korrels in de kruipruimte te blazen welke een isolerende en vochtwerende werking hebben. De korrels, ook wel EPS-parels genoemd, worden in een laag aangebracht en regelen uw vochthuishouding in de kruipruimte. Dit heeft als voordeel dat constructie en vloerbalken bijvoorbeeld minder aangetast worden en een langere levensduur zullen hebben.

Vloerisolatie

Wie houdt er nu niet van warme voeten? Een woning zonder een geïsoleerde vloer verliest veel warmte via de vloer van de begane grond. Een goede vloerisolatie zorgt voor minder warmteverlies, minder stookkosten en minder tocht.

Ook hier werken wij met hoogwaardige materialen zoals aluminium isolatiefolie waarvan de isolatiewaarde de gehele levensduur van uw woning constant blijft en vochtige kruipruimtes verleden tijd zijn.

Dakisolatie

Koel in de zomer, warm in de winter, dat is prettig. Warme lucht stijgt en dus zijn bovenverdiepingen altijd warmer. Daken welke niet geïsoleerd zijn en dus niet luchtdicht zijn ontsnapt deze warme lucht en trekt continu naar boven. Het comfort en behaaglijke gevoel wat dakisolatie kan bereiken is van grote waarde. Dakisolatie is door het rendement een goede investering om te doen in uw woning.

Heeft u advies nodig?
Bel 
0800-1025 en wij lossen het probleem voor u op of zorgen voor een passende offerte.

Waarom is dit isolatiecollectief uniek?:
Unieke en doorlopende kortingen!
Eén aanspreekpunt vanuit De Woningwachter
Uitstekende producten van onze partners
Verschillende vormen van isolatie mogelijk
Betrouwbare en vakkundige vakmannen
Goede garantievoorwaarden


  • Goedkoper dan andere collectieven

  • Gecertificeerde vakmannen

  • 1 telefoonnummer voor alle klussen

  • 24/7 bereikbaar voor storingen

  • Landelijke dekking

[]
1 Step 1
Isolatiecollectief
Naam
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
Email
Wat wilt u isoleren?meerdere opties mogelijk
Kunt u een inschatting geven van het aantal vierkante meters?
Leeftijd van uw woning?
Eventuele opmerkingen
0 /
Wilt u een foto uploaden?
cloud_uploadUpload
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder