woningwachter-korting

Hoe meer buren u opgeeft, hoe hoger uw korting!

Heeft u onze actie al gezien? Kan uw woning wel een lik verf gebruiken? De Woningwachter biedt samen met ANBO een schilderscollectief aan. U kunt flink besparen dankzij de exclusieve ledenaanbiedingen.

Ga snel naar uw buren voor een kopje koffie, want dit willen jullie beiden niet missen! Er is namelijk een burenactie. Hoe meer buren meedoen, hoe hoger de korting die u krijgt. Doe met mensen in uw buurt mee met het schilderscollectief en maak ze gratis lid van ANBO. U ontvangt per aangebracht lid € 50,- korting op uw factuur. Hoe meer buren u opgeeft, hoe hoger uw korting. Daarnaast vergoedt De Woningwachter uw eigen ANBO-lidmaatschap voor 2017.

Het schilderscollectief is opgezet met de gedachte: hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Hoe meer mensen meedoen, hoe voordeliger het wordt. Daarnaast vinden ANBO en De Woningwachter een persoonlijke en betrouwbare aanpak belangrijk. De klant staat dus centraal. U krijgt achteraf een officieel certificaat en goede garantie op het geleverde schilderwerk.

Schilderscollectief

De Woningwachter neemt telefonisch contact op voor een afspraak bij u thuis. Hierbij staat transparante communicatie voorop. U kunt bij elke stap meekijken en u ontvangt een vrijblijvende en gespecificeerde offerte met uw wensen op papier. Als u akkoord gaat, worden de werkzaamheden gedaan wanneer het u uitkomt.* Sigma voert vervolgens een onafhankelijke keuring uit op het schilderwerk, waarna u een garantiecertificaat ontvangt.

Meld u aan voor juni 2017. U kunt het formulier uit het ANBO magazine halen en invullen om vervolgens op te sturen.

Ook kunt u zich aanmelden via deze link: www.dewoningwachter.nl/schilderscollectief.

*Het schilderen van uw huis vindt plaats in de volgende perioden: buitenschilderwerk van april tot en met oktober 2017, binnenschilderwerk van november 2017 tot en met februari 2018. Dit is niet in combinatie met andere acties.