werken-aan-de-toekoms-2019t-chat

Werken Aan De Toekomst II

Werken aan de toekomst doe je samen, daarom proberen we in te springen op de vragen van onze
klanten en samenwerkingspartners. Maar we kijken ook naar de nieuwe standaard. Dit houd in dat wij ook gebruik gaan maken van andere vernieuwende middelen om contact te onderhouden met al onze klanten en websitebezoekers, zoals bijvoorbeeld de mogelijkheid tot chatten via onze website.
Lees meer

werken-aan-de-toekomst

Werken Aan De Toekomst

Ondanks dat De Woningwachter al een aantal jaren een goede ontzorg-dienstverlening verzorgt voor alle klussen in- en om uw (t)huis, geloven wij dat er altijd ruimte is voor verbetering en dus ‘timmeren’ wij hard aan de weg.

Lees meer

spouwmuur--isolate

Spouwmuurisolatie is dé oplossing!

Spouwmuurisolatie is erg belangrijk voor een woning of pand. Dit is de isolatie welke in de spouwmuur of gevel wordt of reeds is aangebracht. Het zorgt voor een hoog isolatierendement, waardoor de binnentemperatuur langer behouden blijft. Dit betekent dat spouwmuurisolatie ervoor zorgt dat in de koudere maanden de warmte binnen blijft en in de warmere maanden zorgt het juist ervoor dat de warmte buiten en de kou binnen blijft. Zo heeft spouwmuurisolatie dus een dubbele functie. Handig!
Lees meer

meterkast

5 tips voor uw meterkast

Iedereen heeft een meterkast. Dit is de technische ruimte in een woning of pand waar diverse meters zijn opgesteld. Er kunnen voor de leveringen, zoals gas en elektriciteit, meerdere meterkasten in huis zijn. Heeft u er al eens naar gekeken?
Lees meer

cv-ketel

Wat te doen met uw CV-ketel in de herfst?

De koude dagen komen er aan, want het is herfst. Heeft u uw winterjas al aan gehad? In het najaar hebben veel mensen hun verwarming aan, zodat alle kamers in huis lekker warm zijn. Dit betekent dat de CV-ketel weer hard aan het werk moet.
Lees meer