Op zoek naar een tegelzetter?

Binnen enkele stappen geregeld

Altijd
erkende

vakmensen

Hulp binnen
1

dag

Gratis
opname

Op locatie

De Woningwachter heeft de beste tegelzetters voor u geselecteerd.

Tegelzetten is een vak, daarom werken wij alleen met vakmannen. De tegelzetters van de Woningwachter zijn streng geselecteerde vakmannen. De tegelzetters worden geselecteerd op vakkundigheid, communicatie en betrouwbaarheid. Daarom staan wij als de Woningwachter in voor al het tegelwerk dat zij uitvoeren. U bent verzekerd van een uitstekend eindresultaat.

U kunt onze tegelzetters inschakelen voor het betegelen van vloeren, wandbetegeling, aanbrengen van een betonvloer in uw badkamer en/of toiletruimte. Onze tegelzetters geven u vooraf deskundig advies zodat u de juiste afwegingen kunt maken over uw, tegelkeuze, tegelverdeling, voegen en voegkleuren. De tegelzetters van de Woningwachter staan altijd voor u klaar.

Een ervaren tegelzetter voor een perfecte tegelwand of - vloer

Zoekt een vakkundige tegelzetter? Een echte rot in het vak? Schakel dan een ervaren tegelzetter in via De Woningwachter. Dan weet u dat uw tegels in uw badkamer, wc, keuken of vloer strak en secuur geplaatst én gevoegd worden.

Nieuwe tegels voor een andere look & feel
Krijgt u een nieuwe keuken, (veilige) badkamer of toilet? Dan horen daar meestal ook nieuwe tegels bij. Of wilt u misschien een mooie, stenen vloer (eventueel met vloerverwarming)? Mooie, sfeervolle tegels op de wand of vloer maken de ruimte helemaal ‘af’ en zorgen direct voor een nieuwe ‘look & feel’. 

Maar... betegelen is een vak dat om vakkennis en de juiste materialen vraagt. Schakel voor het betegelen bij voorkeur een ervaren tegelzetter in. Dan weet u dat het goed gebeurt en u zelf niets hoeft te doen. U geniet lekker van uw vrije tijd, terwijl de tegelzetter uw wand of vloer weer als nieuw maakt.

Ervaren tegelzetters (alle soorten tegels)
Of u nu houdt van effen tegels, mozaïeken, tegels met een werkje of van bijvoorbeeld hippe Marokkaanse of Portugese wand- of vloertegels, onze tegelzetters hebben ervaring met alle soorten, maten en ruimtes. Kiest u liever voor kant-en-klare waterdichte tegelpanelen voor bijvoorbeeld uw badkamer of toilet? Ook daarin zijn onze ervaren tegelzetters helemaal thuis.

•    Snel geregeld via De Woningwachter
•    Vakkundige, gecertificeerde tegelzetters
•    Alles wordt voor u gedaan, u hoeft nergens voor te zorgen

Een professionele tegelzetter nodig? Bel 0800-1025 of mail naar info@dewoningwachter.nl 

De grote voordelen van tegels
Tegels gaan bijzonder lang mee. Ze blijven jarenlang mooi, zijn krasbestendig en waterdicht. Tegels zijn daarnaast bijzonder handig: vloer -en wandtegels zijn makkelijk schoon en hygiënisch te houden. Even een sopje erover heen en de tegels zien er weer als nieuw uit.

Oude tegels worden voor u verwijderd
In bestaande huizen moeten oude tegels, zeker op de wc of de badkamer, vaak eerst verwijderd worden. Ook dat doen onze tegelzetters voor u, net als het opruimen en wegbrengen van puin. Daarnaast beschikken onze tegelzetters ook over de juiste materialen. Tegelzetten vraagt om bijvoorbeeld een diamantzaag, schietlood, tegelsnijtang, voegrubber, voegzetters, (lijm)waterpas, rubberen hamer, etc.    

Tegels afbreken, leggen en leidingen
Een tegelwand- of vloer afbreken of plaatsen is zwaar werk. Daar heb je fysieke kracht en behendigheid voor nodig. Daarbij komt: het is ook geen simpel klusje dat je zomaar zelf kan doen. Het vraagt om vakkennis en precisiewerk. Daarnaast moet u voor het afbreken én opnieuw betegelen weten hoe de leidingen lopen en weten wat wel en niet kan als het om de leidingen gaat.

Tegelzetters voor alle soorten tegels
Bij ons kunt u terecht voor het leggen van alle soorten tegels. Keramische tegels, natuursteen, mozaïektegels, vloertegels en zelfs zwembadtegels: onze tegelzetters leggen alle soorten tegels op de mm nauwkeurig.

Tegelvloeren met vloerverwarming
Ook een tegelvloer leggen we graag voor u. Steeds vaker worden tegelvloeren gekozen in combinatie met vloerverwarming. Dat geeft vaak een prettige warmte en daarmee bespaart u op de energiekosten. Ook dat verzorgen de vaklieden van De Woningwachter voor u. Ook het frezen, het voorbereiden en het plaatsen van de vloerverwarming zelf kunt u overlaten aan de professionals van De Woningwachter. 

Tegelpanelen / tegelplaten
Steeds vaker wordt er gekozen voor tegelplaten op de wanden. Dat betekent dat niet elke tegel apart hoeft te worden gelegd, maar dat er panelen worden geplaatst met meerdere tegels. Ook in vochtige ruimtes, zoals de badkamer, kunnen tegelplaten goed worden gebruikt.

De kwaliteit van tegelplanten en tegelpanelen doet niet onder voor het ouderwetse betegelings-werk. Onze tegelzetters weten hoe ze de tegelpanelen of -platen vakkundig moeten snijden, plaatsen en bevestigen. Vanwege de grote kostenbesparing (zonder kwaliteitsverlies!), gebruiken wij deze oplossing vaak bij veilige badkamers

Tegelvloer met natuursteen
Natuurstenen vloeren vragen om extra aandacht. Elke tegel verschilt immers een klein beetje van de andere. Onze tegelzetters leggen de vloer zo, dat uw vloer zo glad mogelijk wordt en elke tegel het beste tot zijn recht komt. 

Keramische vloertegels
Ook keramische vloertegels kunt beter door een tegelzetter laten plaatsen. Deze tegels zijn vaak wat groter en dat maakt het werken ermee wat lastig. Onze tegelzetters weten precies hoe ze dat moeten aanpakken. Zo voorkomt u oneffenheden, verzakkingen en bent u ervan verzekerd dat de tegelvloer meteen veilig en mooi komt te liggen. 

Glastegels plaatsen 
Wilt u glastegels in uw badkamer, keuken, vloer of wc? Of een mooi glasmozaïek, kristalglasmozaïek of glasmozaïek in combinatie met natuursteen? Schakel ook dan een professionele tegelzetter van De Woningwachter in. 

Het leggen van glastegels vereist weer andere materialen dan vaardigheden dan bij andere soorten tegels. Zo vragen glastegels om een andere manier van werken. Omdat glas porievrij, hard en breekbaar is, vraagt het ook om speciaal gereedschap. Glastegels moeten bijvoorbeeld met speciale (snel uithardende) mortel worden gedaan. 

Tegelmozaïek
Tegelmozaïek is al jaren populair. Vaak wordt dat gedaan met glas, maar ook met keramische tegels of natuursteen. Een tegelmozaïek is bijzonder sfeervol en onderhoudsram. Het is makkelijk schoon te houden. Daarom worden tegelmozaïeken ook vaak gebruikt in badkamer, keukens of wc’s. Vaak gaat het om felle kleuren, maar ook is er keuze genoeg in wat rustigere kleuren. Het dan kan om één kleur tegeltjes gaan, maar ook om meerdere kleuren (vaak met levendige patronen). 

Inmiddels worden tegelmozaïeken meestal niet meer tegel voor tegel gelegd, maar met ‘matjes’. Ook voor tegels die niet in rechte lijnen op een matje geplaatst zijn, zijn er speciale tegelmatjes. De kwaliteit van tegelmatjes is net zo hoog als van het tegelwerk van jaren terug. Het grote voordeel is de snelheid: de tegelzetter heeft het binnen een mum van tijd voor elkaar.

Wat doen onze tegelzetters voor u:
•    Waar nodig afbreken/slopen oude tegelwand
•    Waar nodig lezen van (werk)tekeningen 
•    Zorgen voor materialen, gereedschap en overige hulpmiddelen
•    Meten/markeren van de oppervlakte 
•    Het vakkundig op maat snijden van de tegels
•    Aanmaken van lijm/mortel/specie
•    Schoonmaken/afvlakken van de wand/vloer
•    Waar nodig voorstrijken 
•    Aanbrengen van tegel (ook rondingen, mozaïeken, etc.)
•    Vakkundige afwerking van de tegelwand
•    Opruimen en afvoeren van eventueel (bouw)materiaal

Grote klussen en/of meerdere klussen? 
Onze gecertificeerde tegelzetters weten hoe ze de klus goed moeten klaren. Zij zorgen ervoor dat uw wanden of vloeren verantwoord worden betegeld en er prachtig uit komen te zien. Wilt u ook graag andere wanden geschilderd of gestuukt hebben, dan kan De Woningwachter ook zorgen voor hulp van bijvoorbeeld een schilder of stukadoor. Waar nodig of gewenst schakelen we ook andere experts voor u in, zoals een loodgieter, elektricien of cv-monteur
 

Vragen? Bel ons (ma/vr)

0800 - 1025 (08.00 - 17.00)