Op zoek naar een slotenmaker?

Binnen enkele stappen geregeld

Altijd
erkende

vakmensen

Hulp binnen
1

dag

Gratis
opname

Op locatie

De Woningwachter heeft de beste slotenmakers voor u geselecteerd.

Slotenmaker zijn is een vak, daarom werken wij alleen met vakmannen die gecertificeerd zijn. Onze slotenmakers verstaan hun vak en geven een kundig advies. De slotenmakers van de Woningwachter zijn streng geselecteerde vakmannen. De slotenmakers worden geselecteerd op vakkundigheid, communicatie, betrouwbaarheid en normeringen en certificeringen.

U kunt onze slotenmakers inschakelen voor bijvoorbeeld , deuren en sloten openen, kluizen plaatsen, sloten vervangen, een alarmsysteem installeren en nog veel meer.

Zoekt u een betrouwbare slotenmaker?

Kies dan voor een slotenmaker met het Slotenmakers Keurmerk Nederland. Dat betekent voor u: geen onverwacht hoge kosten en degelijk vakmanschap. U regelt dat gewoon snel en makkelijk via De Woningwachter.

 • Slotenmakers Keurmerk Nederland (betrouwbaar en deskundig)
 • Reparatie sloten
 • Plaatsen nieuwe sloten: ook speciale senioren-sloten
 • In noodgevallen: snel ter plekke
 • Inbraak-veiligheidscheck
 • 24-uurs service

Bel 0800-1025 of mail naar info@dewoningwachter.nl

Bent u uw sleutel verloren, is sleutel afgebroken, of gaat het slot niet meer open? Of is uw slot opengebroken (inbraak)? Laat dan u uw sloten repareren door een professionele slotenmaker. Ook het plaatsen van nieuwe sloten moet door een erkende slotenmaker worden gedaan. Als het om sloten gaat, wilt u immers zeker weten dat ze vakkundig worden geplaatst.

Streng geselecteerde slotenmakers

De slotenmakers van de Woningwachter zijn streng geselecteerde vakmannen. De slotenmakers worden geselecteerd op vakkundigheid, communicatie, betrouwbaarheid en normeringen en certificeringen.
U kunt onze slotenmakers inschakelen voor bijvoorbeeld deuren en sloten openen, kluizen plaatsen, sloten vervangen, een alarmsysteem installeren en nog veel meer.

Reparatie slot / sloten herstellen
Is de sleutel afgebroken of lijkt het slot kapot te zijn? Soms doen mensen een poging om dat zelf te ‘repareren’. Ze proberen met een pincet, haarschuifje of iets anders van metaal een stukje sleutel te verwijderen of het slot open te maken. Maar meestal lukt dat niet. Ook kan dat voor blijvende schade aan het slot zorgen. Daardoor worden de uiteindelijke kosten hoger. Daarnaast loopt u de kans dat het slot zodanig beschadigd is dat een inbreker er makkelijker in komt. Schakel daarom meteen een erkende slotenmaker in.

Slotenmaker voor alle soorten sloten
Onze slotenmakers kunnen alle soorten sloten repareren, zoals verschillende soorten cilindersloten (insteeksloten, oplegslotenetc.) en codesloten. Ook weten onze vakkundige slotenmakers raad met pensloten, raamsloten, garagedeursloten of insteeksloten van binnendeuren. Om welk type slot het ook gaat: onze slotenmakers helpen u uit de brand.

Slot beschadigd na inbraak: let op!
Is uw slot ernstig beschadigd door bijvoorbeeld een inbraak? En kan uw slot niet meer worden hersteld? Dan vervangen onze slotenmakers uw slot direct voor u.
Belangrijke tip: doe aangifte van de inbraak voordat we uw slot komen vervangen. In de meeste gevallen krijgt u dan de kosten van het vervangen van een slot vergoed door uw verzekering.

Sloten vervangen
Is uw slot zodanig kapot (gemaakt) dat het moet worden vervangen? Of bent u misschien verhuisd en wilt u graag een nieuw, eigen slot? Dan weet u immers zeker dat niemand anders een sleutel heeft. Ook wat oudere sloten zijn vaak aan vervanging toe. Want nieuwe sloten zijn beter bestand allernieuwste inbraaktrucs. Dan is het slot aan een upgrade toe en plaatst de slotenmaker vakkundig een nieuw, inbraakwerend slot.

Waarom een slot laten plaatsen door een slotenmaker?
Sommige mensen proberen zelf een slot te plaatsen. Vaak pakt dat niet goed uit. Een slot vervangen vraagt om precisiewerk en vakkennis. Dat niet alleen. Een erkende slotenmaker weet precies wat er nodig is bij uw deur om uw slot goed te laten werken en inbrekers weinig tot geen kans te geven. Zo zal hij of zij ook altijd even checken of het deurbeslag inbraakwerend is. Veel deurbeslagen zijn namelijk niet bestand tegen kerntrekken, wat een veelgebruikte manier is voor inbrekers om binnen te komen.


Speciaal seniorenslot De Woningwachter
Wist u dat u uw huisdeur makkelijk én veilig kunt openen zonder een normale sleutel? En dat sommige van deze sloten bestand zijn tegen de laatste inbrekers-trucs? Wij zochten naar de aller-veiligste sloten in combinatie met de beste oplossing voor senioren. Die hebben we gevonden. Zo’n seniorenslot regelt u snel en makkelijk via De Woningwachter.

 • Extra veilige / inbraakwerende cilindersloten
 • Makkelijk naar binnen/buiten met smartphone of veilige afstandsbediening
 • Veilige toegang voor anderen (thuiszorg/familie, etc.)
 • Geen wifi of internet nodig
 •  Geen (onveilig) sleutelkastje meer nodig

Kijk hier voor de handige én veilige seniorensloten


Sleutel verloren? Bel De Woningwachter voor een betrouwbare slotenmaker!
Je trekt de deur achter je dicht en beseft ineens dat de sleutel nog binnen ligt... Of je kan de sleutel, ook na lang zoeken, nergens meer vinden... Als er dan niemand is met een reservesleutel, dan is er maar één optie: een slotenmaker bellen. Een slotenmaker krijgt uw deur bijna altijd weer open. Inbraakonveilige sloten krijgt de slotenmaker vaak open zonder dat deze direct hoeft te worden vervangen. Bij goede, inbraakwerende sloten is de kans groot dat het slot moet worden vervangen. Ook dat doet de slotenmaker voor u.

Slotenmakers Keurmerk: wat houdt dat in?
Er gaan al jaren verhalen rond over onbetrouwbare slotenmakers. Sommigen rekenen veel te hoge kosten, doen dingen die helemaal niet nodig zijn en/of leveren gewoonweg slecht werk af. Om dat te voorkomen werkt De Woningwachter alleen met slotenmakers die zijn gekwalificeerd met het Slotenmakers Keurmerk Nederland. Zij worden jaarlijks geauditeerd om er zeker van te zijn dat ze de juiste technieken gebruiken en eerlijk en betrouwbaar werken.

Met spoed een slotenmaker nodig?
U kent vast de verhalen over onbetrouwbare slotenmakers die veel te hoge tarieven rekenen en/of sloten vervangen terwijl dat niet nodig was. Zeker bij spoedklussen komen dit soort vervelende praktijken veelvuldig voor.

Kies voor een erkende slotenmaker van De Woningwachter
Als het slot kapot is of als u uw sleutel kwijt bent, dan wilt u dat probleem natuurlijk wél zo snel mogelijk opgelost hebben. Bel daarom ook voor een spoedklus naar De Woningwachter. Wij zorgen ervoor dat uw deur snel schadevrij wordt geopend, het slot gerepareerd wordt of – alleen als dat echt nodig is – wordt vervangen. [geldt dat ook als je ’s avonds een slotenmaker nodig hebt?]

‘1 op de 3 senioren heeft ooit een inbraak meegemaakt’

Voorkom inbraken met een inbraakveiligheidscheck
Een derde van de senioren heeft ooit al een inbraak meegemaakt. Vaak is het ergste niet eens dat er spullen weg zijn. Het grote gevoel van onveiligheid dat de meeste mensen daarna hebben, is vaak nog veel erger. Daarom is het belangrijk om uw woning inbraakwerend te maken. Voorkom dit en bel naar De Woningwachter voor een inbraakveiligheidscheck voor úw woning. Dat geeft niet alleen meer zekerheid, maar ook een prettig en veilig gevoel. U weet dan immers precies of en wat er nodig is om inbrekers in uw huis geen kans te geven.

De nieuwste inbrekerstrucs
Onze slotenmakers kennen alle inbrekerstrucjes, zoals de Bulgaarse methode, flipperen, gaatjes boren en kerntrekken (of cilindertrekken).  En wat dacht u van gewoon insluipen via een raam of - gewoon overdag - via een openstaande deur? Onze slotenmakers weten hoe u uw huis inbraakwerend maakt. Ook geven ze u praktische adviezen.
Kijk voor enkele adviezen alvast op de
inbraakpreventie-pagina van de politie.

De meeste inbrekers komen via de achterdeur naar binnen (36%!)

Inbraken in Nederland: let op!
Elke tien minuten wordt er ergens in Nederland ingebroken. En een inbreker heeft gemiddeld maar een paar seconden tot enkele minuten nodig om binnen te komen. Opvallend daarbij is dat de meeste inbrekers via de achterdeur binnenkomen (39%). De voordeur staat op de tweede plek (32%), gevolgd door een raam op de benedenverdieping (11%). Inbrekers zijn slim. Maar u kunt slimmer zijn. Zo is volgens de stichting Nederlandse Inbraakpreventie Weken (NIPW) is 88,1% van de Nederlandse achterdeuren niet goed beveiligd. Maar ook veel voordeuren zijn nog steeds inbraakgevoelig.

 

hoe komen inbrekers binnen voordeur en achterdeur

 Bron: Politie Nederland

De uitgebreide inbraak-veiligheidscheck van De Woningwachter

Het is natuurlijk fijn om te weten dat uw huis optimaal beveiligd is tegen inbraak. Dat geeft een gerust gevoel én u zo geeft inbrekers ook veel minder kans om toe te slaan. Dat slaapt toch veel lekkerder? 

Schakel een erkende slotenmaker van De Woningwachter in om uw huis volledig te checken op inbraakveiligheid. Een slotenmaker weet precies hoe u uw huis inbraakveilig kan maken.  

 • Check op alle inbraakonveilige plekken (deuren, ramen, roosters, etc.)
 • Check op (gebrek aan) verlichting en andere inbraakwerende opties
 • Check op de veiligheid van de sloten zelf
 • Tips ter voorkoming van inbraken, afgestemd op úw woning en úw situatie

Voorkomen van inbraken en gedoe met uw verzekering
Onze gecertificeerde slotenmakers checken uw woning graag voor u op inbraakveiligheid. Ook brengen ze in kaart wat u nodig heeft om uw woning inbraakwerend te maken. De slotenmaker checkt ook meteen de sloten op inbraak(on)veiligheid. Daarmee verlaagt u de kans op inbraken. Dat is verzekeringstechnisch ook prettig. Inbrekers laten lang niet altijd braaksporen na. En een verzekering vergoedt de schade niet als er schadevrij bij u wordt ingebroken.
Kortom: geef inbrekers zo min mogelijk kans en kies voor veiligheid en voor een deskundige, gecertificeerde slotenmaker van De Woningwachter.

Neem voor het repareren van sloten, het plaatsen van sloten, speciale seniorensloten of een veiligheidscheck contact op met De Woningwachter. We helpen u graag.

Bel 0800-1025 of mail naar info@dewoningwachter.nl

Vragen? Bel ons (ma/vr)

0800 - 1025 (08.00 - 17.00)