Op zoek naar een schoonmaker?

Binnen enkele stappen geregeld

Altijd
erkende

vakmensen

Hulp binnen
1

dag

Gratis
opname

Op locatie

De Woningwachter heeft de beste schoonmakers voor u geselecteerd.

Hoe heerlijk is het als in huis de boel lekker schoon en op orde is? Genieten toch? Goed en grondig schoonmaken is, zeker als je wat ouder bent, een pittige klus. Wilt u daar graag hulp bij? Dat kunnen we ons goed voorstellen. Senioren kunnen dan ook bij De Woningwachter terecht voor een schoonmaakster.

Als je ouder wordt en/of met fysieke beperkingen kampt, worden veel dit soort ‘normale’ handelingen gewoon te zwaar. En voor sommige dingen moet je toch een trapje of een stoel op klimmen, met alle gevaren van dien. Ook wringen, poetsen en stofzuigen kan op een gegeven moment een hele opgave voor u zijn. Daarom kunt u bij ons terecht voor streng geselecteerde schoonmakers / werksters die begrijpen wat voor u belangrijk is.

Waarom een branche-gekeurde schoonmaker van De Woningwachter?

We kennen de verhalen over schoonmakers die de kantjes ervan af lopen of om een andere reden onbetrouwbaar blijken te zijn. Daarom werken wij alleen met branche-gekeurde schoonmakers. Heeft u een betrouwbare en vakkundige schoonmaakster uit de buurt nodig? Regel deze met één telefoontje of mailtje via De Woningwachter.

  • Branche-gekeurde, gecertificeerde schoonmakers
  • Snel geregeld
  • Uitstekende service, schoon eindresultaat

Een schoonmaakster / schoonmaker nodig?

Bel 0800-1025 of mail naar info@dewoningwachter.nl

Fysiek nog tot veel in staat? Geniet ook dan van een schoonmaker!
Uw leeftijd hoeft natuurlijk niet dé reden te zijn om een erkende schoonmaakster in te schakelen. Misschien vindt u het gewoon fijn om een schoonmaakster in te schakelen, omdat u daar zelf geen tijd voor het schoonmaakwerk heeft, of omdat u het gewoon prettig vindt. Hoe fijn is het immers als een vakkundige schoonmaakster de boel weer helemaal aan kant maakt voor u?

U bepaalt wat de schoonmaker doet
Bij De Woningwachter bepaalt u zelf wat er gedaan moet worden. Van stof afnemen en ramen zemen tot het grondig schoonmaken van het tapijt of de hele badkamer; onze schoonmakers doen het graag voor u. Misschien vindt u het ook gewoon niet prettig als een ‘vreemde’ aan bepaalde spullen zit om ze schoon te maken. Onze schoonmakers snappen dat en doen alleen dat wat u prettig vindt.

Voordelen van een schoonmaakster
Een schoonmaker inhuren heeft vele voordelen. De schoonmakers van De Woningwachter werken snel én grondig. Ze weten precies welke schoonmaakmiddelen ze voor alle verschillende materialen en oppervlakten moeten gebruiken. Dat levert u op: geen vlekjes, streepjes of andere oneffenheden meer. Onze schoonmakers zorgen ervoor dat uw huis weer glanzend schoon is en heerlijk fris ruikt.

U hoeft nergens voor te zorgen. Onze schoonmakers nemen zelf de benodigde schoonmaakmiddelen mee. En ze gaan pas weg als u helemaal tevreden bent.

Wij helpen u graag bij onder meer:

  • Alle soorten schoonmaakklussen
  • De grote schoonmaak / lenteschoonmaak
  • Eenmalige schoonmaak en regelmatige schoonmaak (vertrouwd gezicht)
  • Het opruimen van uw huis
  • Schoonmaak na een verbouwing / oplevering, etc.

Hygiënisch schoonmaken
Onze schoonmaaksters hebben een sterk oog voor hygiëne. Ze zorgen er graag voor dat uw huis gezond is en blijft. Bacteriën en schimmels kunnen van allerlei vervelende klachten veroorzaken. Onze schoonmakers hebben dan ook een scherp oog voor de plekjes in huis die belangrijk zijn om extra goed schoon te houden, zoals de keuken en het toilet of andere plekken waar schimmels en bacteriën veel kans krijgen. Onze schoonmaaksters lossen dat voor u op, zodat u daar geen last van heeft.

Eenmalig of tijdelijk een schoonmaker inhuren?
U kunt zowel eenmalig als regelmatig gebruikmaken van onze schoonmaakdiensten. Misschien heeft u een verbouwing achter de rug en zit de hele woning onder het stof. Of wellicht kampt u tijdelijk met een bepaalde handicap, waardoor schoonmaken ineens lastig is voor u. Zo zijn er tal van redenen waarvoor senioren onze schoonmakers eenmalig of slechts enkele keren inschakelen.

Vaste hulp voor uw schoonmaakklussen
U kunt onze schoonmakers ook op vast basis inschakelen. Want hoe fijn is het als er elke week of twee weken een vertrouwde schoonmaker bij u langskomt om uw woning even goed schoon te maken. Het voordeel is dat er dan niets blijft liggen. Zo kan de schoonmaker u ook helpen met periodieke klusjes, zoals het schoonmaken van de diepvries, koelkast, of de wasmachine.

Schoonmaken zonder fysieke klachten
Schoonmaken is fysiek soms best lastig. Zeker op lage of juist hoge plekken. Een professionele, schoonmaker weet precies hoe hij of zij schoonmaakt zonder het lichaam op een verkeerde manier te belasten. Stofzuigen zonder rugklachten, slim bukken, tillen en natuurlijk poetsen: en vakkundige schoonmaker kan dat fysiek én weet hoe dat moet. Kunt u nog veel zelf? Dan geven onze schoonmakers graag advies over hoe u schoonmaakt zonder uw lichaam op een verkeerde manier te belasten.  

Hulp bij de grote schoonmaak nodig?
De grote schoonmaak, wie kent het niet? Want hoe lekker is het als eens per jaar of half jaar uw woning weer compleet schoon en opgeruimd is? Alle spullen die weg kunnen, gaan lekker de deur uit. Dat ruimt lekker op, ook in het hoofd! Kleden uitkloppen, gordijnen wassen en ophangen, het plafond wassen, luxaflex schoonmaken, dat soort zware klussen doe je vaak maar eens of twee keer per jaar. En daar kunnen de meeste senioren wel hulp bij gebruiken. Onze schoonmakers helpen u daar graag bij.

Met de grote schoonmaak wordt alles voor u schoongemaakt wat u wenst, tot aan de keukenkastjes aan toe. Onze schoonmakers helpen u daar graag bij. U kunt er ook voor kiezen om dat samen te doen. U doet de dingen die u kunt en wilt doen, en onze schoonmaker verzorgt de rest. Ook draaien onze schoonmakers hun hand niet om voor het wegbrengen van vuil en spullen die u weg wilt doen. Wij zorgen ervoor dat u zelf nergens voor hoeft te zorgen.

Wat doet een schoonmaker voor u?
Van onze schoonmakers mag u verwachten dat ze dweilen, stofzuigen, het toiletpapier vervangen, ramen wassen, prullenbakken legen, afwassen, afstoffen en toiletten, kasten en keukens schoonmaken en nog veel meer. U bent verzekerd van een uitstekende service en een schoon eindresultaat. U kunt onze schoonmakers inschakelen voor bijvoorbeeld een eenmalige schoonmaak, wekelijkse schoonmaak of een opleveringsschoonmaak. U kunt via De Woningwachter ook een vaste schoonmaakster inschakelen. Dan heeft u een vertrouwd gezicht, een betrouwbare huishoudelijke hulp en komt u nooit voor onaangename verassingen te staan.

Streng geselecteerde vakmensen
De Woningwachter werkt alleen met vakmensen die gecertificeerd zijn (branche-gekeurd). De schoonmaaksters van De Woningwachter zijn streng geselecteerde vakmensen. Ze worden geselecteerd op vakkundigheid, communicatie, normeringen en betrouwbaarheid.

Een schoonmaakster / schoonmaker nodig?

Bel 0800-1025 of mail naar info@dewoningwachter.nl

Vragen? Bel ons (ma/vr)

0800 - 1025 (08.00 - 17.00)