Op zoek naar een schilder?

Binnen enkele stappen geregeld

Altijd
erkende

vakmensen

Hulp binnen
1

dag

Gratis
opname

op locatie

De Woningwachter heeft de beste schilders voor u geselecteerd.

Wilt u het houtwerk buiten/binnen of bijvoorbeeld uw muren mooi en strak geverfd hebben? Schakel dan een professionele schilder van De Woningwachter in. Dan geniet u weer jarenlang zorgeloos van uw mooi opgefrist huis.

 • Snel geregeld
 • Deskundige, gecertificeerde schilders
 • Garantie op het schilderwerk (!)

Waarom een professionele schilder inhuren?
Schilderwerk is fysiek best een pittige klus. En voor het werk boven ooghoogte moet je ook nog een trap of steiger op. Dat valt natuurlijk niet mee. Een goede schilder is dan de oplossing. Andere belangrijke redenen om een schilder in te schakelen is natuurlijk de hoge kwaliteit en de kostenvermindering op termijn. 

Bespaar geld, tijd en rommel met een professionele schilder:
 • Uw woning ziet er meteen beter uit (+ waardestijging van uw huis!)
 • Uw houtwerk kan weer jaren mee
 • U voorkomt extra kosten door houtrot, blaren in de verf en/of afbladderen en verkleuring
 • Eventuele aanwezige schade wordt meteen vakkundig hersteld
 • U hoeft zelf geen verf, kwasten, afdekzeil, hoge trap of steiger te regelen (en betalen)
 • Geen gedoe met voorbereiden en opruimen
 • U kunt uw (gladde) houtwerk weer makkelijk schoonhouden
 • Binnenwerk: gladde muren, perfect schilderwerk 
   

Bel 0800-1025 of mail naar info@dewoningwachter.nl


Garantie op uw schilderwerk
Onze schilders geven een paar jaar garantie op het schilderwerk. Het gaat dan om garantie op het schilderwerk zelf (techniek en houdbaarheid). De garantie geldt niet voor plekken die u zelf per ongeluk hebt beschadigd of die door slecht onderhoud zijn ontstaan.

Ons klimaat en houtwerk
Met ons Nederlandse klimaat is goed schilderwerk (buiten) belangrijk. Niet voor niets schakelen zo veel Nederlanders een professionele schilder in voor hun houtwerk. Temperatuurverschillen, droogte en vocht vormen een aanslag op uw houtwerk. Echter, als uw hout echt goed in de verf staat, hoeft u het maar eens in de 5-7 jaar te laten overschilderen. Een schilder inschakelen is dus u goed voor uw huis, voorkomt dat er binnen een of twee jaar wéér geschilderd moet worden en zorgt ervoor dat houtrot en andere problemen weinig tot geen kans krijgen.

Niet meer schilderen dan nodig is
Een vakkundige schilder doet niet meer dan nodig is voor het optimaal beschermen van het houtwerk. Zo zal een schilder eventuele schade herstellen en bijwerken. Ook bekijken de schilders wat er wel én niet nodig is. Niet altijd alles hoeft overgeschilderd te worden. Soms is bijwerken en het herstellen van beschadigde kitranden voldoende. Kortom: wij zorgen ervoor dat het schilderwerk en onderhoud op de korte én lange termijn zo voordelig mogelijk blijft voor u.

Geen onbedekte plekjes, druppels of haren van de kwasten
Als mensen zelf met een roller of kwast aan de slag gaan, gaan er meestal wel wat dingen mis. Naast knoeien met verf in de woning komen er vaak verfdruppels of haren van de kwasten op het hout of de muren. Ook vergeten de meeste mensen wel wat plekjes, of zit er op de ene plek veel meer verf dan op een andere plek. Onze schilders voorkomen dit soort vervelende oneffenheden.

Waarom een professionele schilder van De Woningwachter?

Bij De Woningwachter weet u dat u een vakkundige schilder krijgt (Keurmerk Kwaliteitsvakman en/of AF-Erkende schilder). Onze ervaren schilders kennen de kneepjes van het schildersvak. Ze pakken het grondig aan en zorgen goed voor uw hout.

 • Vakkundige voorbereiding
  De schilder zorgt voor de juiste voorbereiding, zoals het grondig schuren van de onderlaag. Daardoor blijft de verf extra lang mooi glad.
 • De beste verf
  Een professionele schilder werkt met de beste materialen: kwasten, rollers, schuurmiddelen en natuurlijk de beste verf voor uw houtwerk of muren. De verfkeuze maakt veel verschil. Wij werken met de beste merken en typen verf. Dat ziet u meteen terug in het resultaat.
 • De beste verftechnieken en alle professionele materialen
  Schilderen is een vak. Een vakkundige schilder zorgt ervoor dat de ondergrond perfect is én het schilderwerk perfect gedaan wordt doordat hij/zij alle technieken van het schilderen tot in de puntjes beheerst.
 • De schilder zorgt voor veilige trap / steiger
  De schilder zorgt altijd voor veilige omstandigheden. Zo werkt hij of zij altijd op een veilige steiger of trap. U hoeft dus helemaal niets te regelen.
 • Een schilder weet wat nodig is
  Een schilder herkent de zwakke plekken in uw houtwerk. Hij of zij herstelt dit vakkundig voor u. Daarbij kijkt hij/zij ook naar de kwaliteit van het schilderwerk binnen. Als het binnen vaak erg vochtig is, kan er vocht onder de verflaag komen. Dat kan zorgen voor blaren tijdens het schilderen of houtrot op termijn. Een schilder lost dit probleem meteen voor u op, zodat uw hout er lang tegenaan kan en u herstelkosten voorkomt.
 • De schilder ruimt op
  U hoeft niks te doen, terwijl uw huis goed in de verf wordt gezet. Ook daarna heeft u er geen omkijken naar; onze schilders nemen al het materiaal en het afval weer mee. 
 • Een schilder adviseert
  Een goede schilder helpt u bij het voorkomen van schade. Hij of zij geeft u tips over hoe u het schilderwerk het beste onderhoudt.

Kunnen uw muren, deuren, ramen, plafond of misschien de trap een goede lik verf gebruiken? Schakel dan een van onze vaklieden in. Dan hoeft u niks te doen én bent u verzekerd van op-en-top schilderwerk.

Omdat u binnen de meeste tijd doorbrengt, is het natuurlijk heerlijk als de muren en al het houtwerk fris en mooi geschilderd of gespoten is. Uw woning huis binnen de kortste keren enorm op. Door het gebruik van de juiste kleuren krijgt u ook meteen een gezellige, inspirerende sfeer in huis. Wat dacht u bijvoorbeeld van een nieuwe, warme kleur op de muren?

U hoeft niets te doen
Schilderwerk is fysiek een zware klus. Je moet afplakken, schuren, schoonmaken, zeiltjes leggen, etc. En dan is het echte schilderwerk nog niet eens begonnen. Onze schilders regelen dat allemaal. En ze vertrekken pas als alles voor u naar wens is. Beter kan het niet, toch?   

 • Perfect geschilderde muren en plafonds
 • Strak geschilderde en/of gespoten houten deuren, trappen en ramen
 • Vakkundige afwerking van wanden, plafonds en houtwerk
 • Alle gaten, kieren en oneffenheden worden weggewerkt
 • U hoeft niets te regelen, halen of te doen. Onze schilders verzorgen alles voor u en ruimen ook alles zelf op.

Rollers en kwasten
Onze schilders gebruiken de beste rollers en kwasten voor al het schilderwerk. Zo komen ze in elk klein gaatje of hoekje en leveren ze supergladde muren op. Zit er een gaatje of een andere oneffenheid in de muur, het plafond of het kozijn? Dan lossen onze schilders dat meteen voor u op.

Vakkundig spuitwerk
Onze schilders verzorgen ook het spuitwerk vakkundig. Zo kan bijvoorbeeld een deur snel en in verhouding goedkoop worden ‘geschilderd’. Het werkt namelijk heel snel en de verfkosten worden hierdoor ook lager. Verf spuiten is echter best moeilijk als je dat goed wilt doen. Onze schilders kunnen dat én gebruiken hiervoor de juiste machines.

Schilderklus?


Bel 0800-1025 of mail naar info@dewoningwachter.nl


 

Vragen? Bel ons (ma/vr)

0800 - 1025 (08.00 - 17.00)