Op zoek naar een klusjesman?

Binnen enkele stappen geregeld

Altijd
erkende

vakmensen

Hulp binnen
1

dag

Gratis
opname

op locatie

De Woningwachter heeft de beste klusjesmannen voor u geselecteerd.

Een professionele klusjesman uit de buurt nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met een groot netwerk aan klusjesmannen uit heel Nederland beschikken wij over klustalenten met specialismes op verschillende gebieden. De bouwbranche is breed en zo ook ons aanbod. In de afgelopen jaren hebben wij diverse huishoudens voorzien van een betrouwbare klusjesman om verschillende werkzaamheden uit te voeren. Niet alleen de betrouwbaarheid en flexibiliteit van onze klusjesman staat centraal, maar ook service staat bij ons hoog in het vaandel. Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Handig: een professionele ‘manusje-van-alles’ uit de buurt!

Heeft u een of meerdere klusjes in of om huis waar u hulp bij nodig heeft? Dan staan onze klusjesmannen voor u klaar. Zoekt u een professionele klusjesman uit de buurt? Dan bent u bij De Woningwachter aan het juiste adres. Onze ervaren klusjesmannen bieden nét dat beetje extra voor senioren. U heeft het zó geregeld!

Met een groot netwerk aan klusjesmannen uit heel Nederland beschikken wij over klustalenten met specialismes op verschillende gebieden. Waarmee kunnen we u helpen? Hulp bij het tuinonderhoud? Een handige elektricien? Diverse kleine klusjes? U kunt bij ons terecht voor al uw klussen in en om uw woning.

Voor alle klussen in en om het huis
Onze klusjesmannen (en -vrouwen) zorgen graag voor alle werkzaamheden in en rond uw huis. We vinden altijd de juiste man of vrouw voor u. Allround klusjesmannen, schilders, stukadoors, etc.: wij zorgen voor betrouwbare, vakkundige en gecertificeerde vaklui. Zoekt u een klusjesman voor de badkamer, keuken, woonkamer of tuin? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

  • Betrouwbaar
  • Flexibel
  • Gecertificeerde vaklieden
  • Snel geregeld

De klusjesmannen en -vrouwen van De Woningwachter zijn streng geselecteerde vaklieden. De klusexperts worden geselecteerd op vakkundigheid, communicatie, betrouwbaarheid en normeringen en certificeringen.

Een professionele klusjesman nodig?

Bel 0800-1025 of mail naar info@dewoningwachter.nl

Twee rechterhanden
Onze klussers zijn vakmensen die vrijwel alle karweitjes voor u kunnen opknappen. Een Klusjesman is namelijk een echt manusje-van-alles. Onze klusjesmannen kunnen dan ook van alles en nog wat: timmeren, elektriciteit aansluiten, houtwerk of muren schilderen, etc. Maar ook draaien zij hun hand niet om voor het versjouwen van spullen, meubels in elkaar zetten of uit elkaar halen, etc.

Meerdere klusjes in één keer?
Het handige van zo’n alleskunner is dat hij meerdere klusjes in één keer voor u kan doen. Veel senioren schakelen dan ook af en toe een klusjesman in voor meerdere klussen in en om het huis. De meeste van die klusjes zijn lastig om zelf te doen. Heerlijk toch, als er allerlei klussen die al langer moesten gebeuren, in één keer voor u gedaan worden? Blijven er bij u ook vaak meerdere klusjes liggen? Schakel dan een klusser in via De Woningwachter. Als u graag wilt dat het gebeurt, zorgen wij ervoor dát het ook gebeurt.

Een manusje-van-alles voor kleine klusjes
Als u meerdere kleinere klusjes heeft die maar blijven liggen, is een allround klusjesman uw oplossing. Zo’n manusje-van-alles kan u met van allerlei kleine en grotere klussen helpen. Binnen no time zijn al die klusjes waar u misschien tegenaan zat te hikken gewoon opgelost. Een stopcontact aansluiten, een lekkende kraan repareren, een grote lijst aan de muur ophangen, spullen van boven naar beneden sjouwen (of andersom): onze klusjesmannen draaien hier hun hand niet voor om. Handig toch?

Gespecialiseerde klusjesmannen en -vrouwen
De meeste klusjesmannen hebben verstand van allerlei vakgebieden, maar hebben ook één of twee expertises. Daarom regelen we graag de juiste man of vrouw uit de buurt voor u. Heeft u last van een verstopping in de waterleiding en heeft u acuut een loodgieter nodig? Of wilt u naast wat andere klusjes ook een nieuw stopcontact laten plaatsen?

Ook klussen voor de badkamer, keuken, woonkamer of de tuin regelt u via De Woningwachter. Meld de typen klussen meteen bij uw aanvraag. Dan zorgen wij dat alles in één keer wordt gedaan door de juiste vakman of -vrouw. Handig toch?

Een klusjesman voor grotere klussen
Heeft u één of enkele grote klussen? Ook dan zorgen we voor de juiste klusjesman of vrouw bij u uit de buurt. We hebben honderden vaklieden die dagelijks bij senioren over de vloer komen. Onze klusjesmannen weten wat belangrijk is voor u en denken altijd met u mee. We zorgen altijd voor een betrouwbare, gecertificeerde professional.

Specialismes van klusjesmannen bij de Woningwachter:


Extra specialismes van De Woningwachter

Voorkom ongelukken: neem een klusjesman
Als je ouder wordt, worden steeds meer ‘normale’ klusjes die je eerst makkelijk zelf kon doen, vaak een hele opgave. Dat gaat vaak geleidelijk. Zo wordt het werken in de tuin voor veel senioren langzaamaan te zwaar, net als het schilderen van muren en houtwerk. Maar de stap om dan een klusjesman in te schakelen, is soms nog best lastig. Dat snappen wij heel goed. Toch raden we u aan om dit te doen. Dan kunt u optimaal blijven genieten van uw eigen thuis en voorkomt u lelijke valpartijen en andere fysieke ongemakken door het klussen.  

Professionele klus-kennis: een must
Een klusjesman inschakelen is niet handig voor het voorkomen van fysieke ongemakken.   Van sommige dingen moet je nou eenmaal veel verstand hebben. Zo kan je niet zomaar overal een gat in de muur boren in verband met leidingen. Ook iets dat eenvoudig lijkt, zoals een lamp vervangen, kan lang niet iedereen. En eerlijk is eerlijk: veel mensen hebben twee linkerhanden, of zijn nou eenmaal niet handig of technisch aangelegd. Dan is een goede klusjesman natuurlijk een zegen.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?
Met een groot netwerk aan klusjesmannen uit heel Nederland beschikken wij over klustalenten met specialismes op verschillende gebieden. De bouwbranche is breed en zo ook ons aanbod. In de afgelopen jaren hebben wij veel senioren voorzien van een betrouwbare klusjesman om verschillende werkzaamheden uit te voeren. Niet alleen de betrouwbaarheid en flexibiliteit van onze klusjesman staat centraal. Ook service staat bij ons hoog in het vaandel. Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Een professionele klusjesman nodig?

Bel 0800-1025 of mail naar info@dewoningwachter.nl

Vragen? Bel ons (ma/vr)

0800 - 1025 (08.00 - 17.00)