Op zoek naar een elektricien?

Binnen enkele stappen geregeld

Altijd
erkende

vakmensen

Hulp binnen
1

dag

Gratis
opname

op locatie

Elektricien / elektromonteur nodig?

Heeft een (snel) een vakkundige elektricien nodig? Bijvoorbeeld voor een storing, reparatie of het aanleggen/uitbreiden van uw elektriciteitsnetwerk? Dan staan onze ervaren en gecertificeerde elektriciens voor u klaar. Dan bent u ervan verzekerd dat de klus goed én veilig wordt geklaard.

 • Snel geregeld
 • Ervaren en vakkundig
 • Gecertificeerde vaklieden
Wat kunnen onze elektriciens voor u doen?

Een elektricien kan u met van alles helpen. Hij of zij doet eigenlijk alles rond de elektrische installatie; van de groepenkast tot aan het stopcontact. Een elektricien zorgt ervoor dat de leidingen veilig zijn en u alle elektrische apparaten/installaties veilig kunt gebruiken.

Natuurlijk helpen ze u uit de brand bij acute problemen, zoals bij een kortsluiting die u niet zelf kunt oplossen. Maar ook zorgen ze voor inspectie, onderhoud, het aanleggen van elektriciteit en aanpassingen.

Denk bij een elektricien aan onder meer:

 • Storingen opsporen en probleem permanent oplossen
 • Aarden van poorten
 • Buitenverlichting / tuinverlichting / noodverlichting
 • Elektriciteit aanleggen / uitbreiden
 • Elektrische kachels en radiatoren
 • Extra stopcontacten
 • Onderhoud
 • Repareren van de aardlekschakelaar
 • Storingen verhelpen
 • Verlichting installeren (denk ook aan de tuin of noodverlichting)
 • Verlichting en reparatie (leidingen / aansluitingen)
 • Volledige of gedeeltelijke (her)bedrading
 • Zekeringskast / stoppenkast / groepenkast plaatsen of vervangen

Stroom uitgevallen / storing verhelpen / kortsluiting

Is de stroom plotseling uitgevallen? Vaak is de groep van de betreffende stop in uw huis overbelast. Ook kan het zijn dat een (defect) apparaat zorgt voor doorgeslagen stoppen (kortsluiting). Is er een stop doorgeslagen of schakelaar uitgevallen? En weet u niet wat u dan moet doen en hoe u dat kunt checken / nakijken? Schakel dan een vakkundige elektricien in via De Woningwachter. Zij helpen u daar meteen bij.

Bel 0800-1025 of mail naar info@dewoningwachter.nl

Alles in de meterkast in orde en toch geen stroom?
Heeft u geen stroom en zijn alle stoppen en schakelaars in orde, dan kunt u bijvoorbeeld bij de buren checken of zij stroom hebben. In dat niet het geval, dan is de kans groot dat het probleem niet in uw huis zit, maar in het elektriciteitsnetwerk in uw wijk of regio.

Hebben de buren wél stroom, schakel dan een vakkundige elektricien in via De Woningwachter. Hij lost het probleem dan snel voor u op.

Veiligheidscheck elektriciteit in (oud) huis
Heeft u een oud huis en/of is uw elektriciteit al lang niet meer nagekeken? Dan is het slim om een elektricien eens te laten checken hoe veilig uw elektriciteit is. In oude huizen is de elektra vaak aangelegd in een tijd waarin veel minder stroom werd verbruikt. Met verouderde (stoffen!) bedrading en vaak ook oude stoppenkasten. Dat kan gevaarlijk zijn. Daarom is het verstandig om daar een professionele elektricien naar te laten kijken.  Waar nodig kan hij/zij de bedrading en de meterkast vervangen.

Een stopcontact aanleggen / verplaatsen
Soms is het handig om een extra stopcontact te hebben. Of om een geaard stopcontact te hebben op een plek waar nog geen geaard stopcontact zit. Ook het verplaatsen van een stopcontact kan wenselijk zijn, bijvoorbeeld als u bepaalde meubels of elektrische apparaten wilt verplaatsen. En wat dacht u van een buitenstopcontact? Ook hiervoor schakelt u een elektricien in.

Elektriciteit in huis en uw verzekering
Elektriciteit is iets waar je verstand van moet hebben. Want de kans op complicaties is groot als de voorschriften nageleefd. Dat niet alleen: ook voor de verzekering is dat belangrijk.

Vaak lukt het wat technisch aangelegde mensen nog wel om zelf een lamp aan te sluiten op het bestaande netwerk. Maar zelf een nieuw stopcontact plaatsen, bedrading vervangen, een nieuwe groep aansluiten of een storing oplossen betekent meestal dat u een elektricien moet inschakelen. Niet alleen voor uw veiligheid en dat van uw woning.

In veel gevallen is het inschakelen van een vakkundige elektricien ook belangrijk voor eventuele dekking door de inboedelverzekering. Daarom werken wij ook alleen met gecertificeerde, ervaren elektriciens.

Wilt u er zeker van zijn dat de elektriciteit in uw huis aan alle strenge eisen voldoet, neem dan contact met ons op. We helpen u met zowel advies als uitvoering.

Extra elektriciteit aanleggen in huis
Wilt u extra elektriciteit, bijvoorbeeld op zolder, in de kelder of in een andere ruimte? Schakel ook dan een elektricien in. De elektricien kijkt dan naar de mogelijkheden en zorgt voor het aanleggen van buizen en het doortrekken van de draden. Daarvoor is vakmanschap nodig. Het aanleggen van elektriciteit zelf is gevaarlijk en het moet natuurlijk ook goed gebeuren om problemen te voorkomen. Schakel daarom een professionele elektricien in van De Woningwachter.

Waarom een elektricien van De Woningwachter?

 • Gecertificeerde, ervaren elektriciens.
 • Geen risico’s voor u
 • Thuis in het installeren van elektriciteit in woningen. Onze elektriciens weten alles van van groepenkasten, verlichting en andere elektrische apparaten waarmee rekening gehouden moet worden.
 • Onze elektriciens houden er rekening mee dat de stroomgroepen niet te groot worden of te zwaar worden belast, zodat de kans op slecht functionerende stroomgroepen uitgesloten wordt.
 • Verzekeringskwesties: onze elektriciens zorgen ervoor dat uw elektriciteit aan alle strenge eisen voldoet. Daardoor loopt u veel minder kans op problemen met uw elektriciteit. Daarbij is de kans op dekking door uw verzekering ook vele malen groter als er wel problemen mochten ontstaan.
 • Onze elektriciens komen dagelijks bij senioren over de vloer. Ze helpen u graag.
 • Landelijke dekking, regionale vaklieden

Heeft u acuut hulp nodig of wilt u een afspraak maken voor aanpassingen, uitbreidingen of onderhoud? Maak dan een afspraak. Onze elektriciens staan voor u klaar.

 Bel 0800-1025 of mail naar info@dewoningwachter.nl

Vragen? Bel ons (ma/vr)

0800 - 1025 (08.00 - 17.00)