herfst-interieur

Breng de herfst in huis!

Het is nu officieel herfst. Het regent, bladeren vallen uit de bomen en de winterjas komt al af en toe tevoorschijn. Tijd om de herfst in huis te halen met licht, kussens en geuren. Ziet u ook overal spinnen in uw omgeving, maar bent u geen liefhebber ervan? Laten we zorgen dat deze spinnen niet in huis komen!
Spinnen, de één pakt hem met zijn vingers op en legt hem buiten neer en de ander die maakt dat die weg komt. Zo houdt u de spinnen op afstand. Ja, ook in de herfst!

Spinnen laten verdwijnen

Spinnen houdt u weg door hun voedsel weg te houden. Zorg dus dat er geen insecten in huis zijn. Geen ramen open en geen licht aan ’s avonds voor de muggen. Ook geen rottend fruit op de schaal en gooi regelmatig de vuilnisbak leeg. Houd daarnaast de favoriete hoeken van spinnen schoon en leeg. Toch last van spinnen? Zet dan op die specifieke plek een bakje met azijn en water neer. Spinnen houden niet van die geur en zullen daar niet meer te vinden zijn.

Herfst in huis halen

Het is herfst en dan is het heerlijk om warm binnen in huis te zitten. Toch is de herfst een gezellig seizoen, want dit is het moment dat je weer allemaal bij elkaar binnen zit met een kop thee. Maar hoe krijg je die sfeer van herfst in huis? Hieronder leest u 3 tips.

  • Speel met licht.

Licht is eigenlijk wel de belangrijkste sfeermaker. Dit is ook één van de belangrijkste accessoires in huis. Als het licht niet goed is, wordt het nooit gezellig in huis. De binnenkant van een lampenkap kan goudkleurig zijn of breng licht door kaarsen, theelichtjes of geurkaarsen neer te zetten.

  • Gebruik kussens.

Kussens maken een woonkamer knus en gezellig. Vervang de vrolijke en kleurrijke kussens voor de wollige, fluwelen, harige en warmkleurige kussens. Lekker zacht en heerlijk om tegenaan te zitten of liggen.

  • Gebruik kleden.

In de woonkamer een kleed neerleggen of een mooie plaid over de bank heen. Dit zorgt voor nog meer sfeer!