spouwmuur--isolate

Spouwmuurisolatie is dé oplossing!

Spouwmuurisolatie is erg belangrijk voor een woning of pand. Dit is de isolatie welke in de spouwmuur of gevel wordt of reeds is aangebracht. Het zorgt voor een hoog isolatierendement, waardoor de binnentemperatuur langer behouden blijft. Dit betekent dat spouwmuurisolatie ervoor zorgt dat in de koudere maanden de warmte binnen blijft en in de warmere maanden zorgt het juist ervoor dat de warmte buiten en de kou binnen blijft. Zo heeft spouwmuurisolatie dus een dubbele functie. Handig!
Lees meer

meterkast

5 tips voor uw meterkast

Iedereen heeft een meterkast. Dit is de technische ruimte in een woning of pand waar diverse meters zijn opgesteld. Er kunnen voor de leveringen, zoals gas en elektriciteit, meerdere meterkasten in huis zijn. Heeft u er al eens naar gekeken?
Lees meer

cv-ketel

Wat te doen met uw CV-ketel in de herfst?

De koude dagen komen er aan, want het is herfst. Heeft u uw winterjas al aan gehad? In het najaar hebben veel mensen hun verwarming aan, zodat alle kamers in huis lekker warm zijn. Dit betekent dat de CV-ketel weer hard aan het werk moet.
Lees meer

herfst-interieur

Breng de herfst in huis!

Het is nu officieel herfst. Het regent, bladeren vallen uit de bomen en de winterjas komt al af en toe tevoorschijn. Tijd om de herfst in huis te halen met licht, kussens en geuren. Ziet u ook overal spinnen in uw omgeving, maar bent u geen liefhebber ervan? Laten we zorgen dat deze spinnen niet in huis komen!
Spinnen, de één pakt hem met zijn vingers op en legt hem buiten neer en de ander die maakt dat die weg komt. Zo houdt u de spinnen op afstand. Ja, ook in de herfst!

Lees meer

herfst

Bereid uw huis voor op de herfst

Het komt steeds dichterbij! 22 september is het officieel herfst. Het stormt en regent af en toe, het wordt kouder en blaadjes vallen uit de bomen. Tijd om de warme herfstkleuren in huis te halen en voor te bereiden op het weer.Voorkom schade en maak uw woning klaar voor de herfst. Mocht er een najaarsstorm komen, bent u tenminste voorbereid. Voorkomen is toch beter dan genezen. Hier zetten wij 8 handige tips voor u op een rijtje.
Lees meer