beveiliging-huis

Terugblik op 2019 en kijken naar 2020

Er is veel gebeurd in 2019 en via dit blog blikken we terug op enkele interessante ontwikkelen van het afgelopen jaar. Daarnaast zetten we de belangrijkste verwachtingen van 2020 op een rijtje. Ook in 2020 zullen veel onderwerpen weer terugkeren en gaan we kijken in hoeverre er verschillen zijn met de verwachtingen van 2019.  Zo blijft u op de hoogte van alles zaken die betrekking hebben op uw leven.

Lees meer

beveiliging-huis

Veilig thuis blijven wonen: enkele tips voor u

Tegenwoordig bereiken mensen steeds hogere leeftijden en blijven langer jong. Hierdoor veranderen ook de wensen en behoeften. Zo lang mogelijk zelfstandig en comfortabel blijven wonen, is de wens van de meeste senioren. Die wens sluit aan bij het beleid van de overheid. Die stimuleert mensen zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen en legt daarbij steeds meer de verantwoordelijkheid bij de mensen zelf. Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg mogelijkheden om daarvoor te zorgen. We geven u een kort overzicht met welke aanpassingen in huis u nog langer kan genieten van uw woning.

Lees meer

Prinsjesdag 2019

Prinsjesdag 2019: Wat betekent het voor u?

De plannen van het kabinet voor 2020 zijn bekend gemaakt tijdens Prinsjesdag 2019 en hebben veel invloed op huizenbezitters en ook ouderen. We zetten de belangrijkste maatregelen op een rij.

Lees meer

subsidie voor isolatie

Subsidie voor isolatieklussen weer beschikbaar

Per 2 september worden er weer subsidies verstrekt voor isolerende verbouwingen aan huis. Dit heeft De Staatscourant van het Koninkrijk der Nederlanden bekend gemaakt. Zeker als u dubbelglas wil laten installeren, spouwmuren wilt laten dichten of andere isolatie werkzaamheden wilt laten verrichten is nu het perfecte moment.
Lees meer

timmerman

Klussen in de zomer: welke kun je nu het beste uitvoeren?

Wanneer een woning goed onderhouden wordt, bespaart u een hoop onnodige kosten. Door achterstallig onderhoud kunt uw woning vele mankementen gaan vertonen. Wij hebben voor u op een rijtje gezet welk onderhoud van belang is in de zomer. Lees meer