energie-besparen

Bespaar op energie met de Woningwachter

De winter komt eraan! Ventilatoren kunnen naar de zolder en de verwarming een paar graden hoger. Het huis wordt weer gevuld met sfeer, warmte en hoge kosten. Dat laatste is niet direct het eerste waar u aan denkt bij de winter, maar helaas komt het er wel bij kijken.

Er zijn tegenwoordig vele manieren om te besparen op de hoge kosten. Zo kunt u een dikke trui aan doen, warme chocolademelk drinken, maar helpt dat u echt? De enige manier om daar aan iets aan te doen is de energie omlaag te brengen van de woning.

U heeft vast weleens nagedacht over zonnepanelen. Steeds vaker zie je het terugkomen op de daken van een vrijstaand huis tot aan een ruitjes huis. Het maakt niet uit, iedereen kan besparen op de energiekosten. U dus ook! Waar wacht u nog op? Laat nu uw woning checken op energie en weet wat het energieverbruik van uw woning is.

Bespaar op energie

Bespaar op energie: gratis energiecheck

Wij verzorgen een gratis energiecheck als er een abonnement bij De Woningwachter wordt afgenomen. Vanaf het Startend Ontzorgd jaarabonnement heeft u al een gratis energiecheck. Daarnaast bieden wij ook het Goed Ontzorgd jaarabonnement aan, waarbij u ook een gratis rookmelder ontvangt en een ledenpas. Als klap op de vuurpijl bieden wij bij het Compleet Ontzorgd jaarabonnement een jaarlijkse cv-ketel controle aan: www.dewoningwachter.nl/ledenvoordeel

Sluit voor het nieuwe jaar nog een jaarabonnement af om uw woning te checken op energie

En wist u dat er voor particulieren, zoals u, een interessante manier is om een bijdrage terug te krijgen van de aanschaf van zonnepanelen in 2016? Het gaat om de teruggave van de btw op de gehele installatie voor zowel het materiaal als de installatiekosten. Dat betekend dat u 21% terug krijgt van de totale investering! Een particulier kan namelijk, bij de levering van stroom aan het net, beschouwd worden als ondernemer. U hoeft zich niet eens in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Het terugkrijgen van de btw is veel interessanter dan de subsidie op zonnepanelen.

Kijk op deze website voor meer informatie over geld terug ontvangen:

http://www.belastingdienst.nl

Onze dienstverlening is gericht op werkzaamheden in en rondom woningen. Het is bezit van mensen die er keihard voor werken om het huis een thuis te laten voelen. Dit is onze corebusiness met bovenop onze service de extra abonnementen voor huizen. In de zomer 2016 zijn wij een fantastische samenwerking aangegaan om onze abonnementen onder de aandacht te brengen. Het ging om proefabonnementen die met open armen zijn ontvangen door de nieuwe Woningwachter-leden. Een hele fijne samenwerking die wij graag met u willen uitbreiden. Tevens hebben wij speciaal een warmteservice, gericht op alle zaken met betrekking tot verwarming in en om het huis.

2 antwoorden
 1. Avatar
  Maud Hoff zegt:

  Ik zou wel meer willen weten over de energie check, wat het precies inhoud. Ik heb me reeds opgegeven voor een proefabonnement en zal na deze proef me inschrijven voor een jaarabonnement. Ik denk voor de een na laatste.
  Met vriendelijke groet,

  Maud Hoff

  • dewoningwachter
   dewoningwachter zegt:

   Beste mevrouw Hoff,

   Leuk dat u zo tevreden over ons bent! Deze week gaan we de laatste puntjes op de i zetten met betrekking tot de energiecheck en dan kom ik zo snel mogelijk bij u terug met wat een energiecheck precies inhoudt.
   Ik zal u deze week nog een persoonlijke e-mail sturen.

   Met vriendelijke groet,
   Wendy

   De Woningwachter B.V.

Reacties zijn gesloten.