woningwachter-logo-duurzaam

Abonnementen en ledenvoordeel

Geen tijd om de werkzaamheden in en rondom de woning te regelen? Ook dit verzorgen wij voor u! Kijk op onze pagina Abonnementen en Ledenvoordeel voor meer informatie.
In deze blogpost laten wij zien waarom een CV-ketel onderhoud zo belangrijk is. Van een CV-ketel mag u verwachten dat het de woning ongeveer 15 jaar verwarmt en dat het zorgt voor warm water. Om een CV-ketel 15 jaar te laten werken, moet er onderhoud gedaan worden. Wanneer dit niet gebeurd, kan het leiden tot gevaarlijke situaties zoals koolmonoxidelekkage. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Met jaarlijks onderhoud gaat de CV-ketel veiliger en langer mee om uw warmte te bieden. Daarnaast verlaagt het de kans op terugkerende storingen. Mocht er toch een storing ontstaan, dan bent u daarmee sneller verholpen omdat er jaarlijks onderhoud wordt gepleegd.

“Maak gebruik van één van onze abonnementen en profiteer van ledenvoordeel!”

Wij bieden u drie soorten jaarlijkse abonnementsvormen aan, namelijk een ‘STARTEND ONTZORGD’, ‘GOED ONTZORGD’ en ‘COMPLEET ONTZORGD’ abonnement. Een jaarlijks CV-ketel onderhoud zit inbegrepen bij het ‘COMPLEET ONTZORGD’ abonnement.

Meer informatie over alle abonnementen vindt u op onze pagina Abonnementen en Ledenvoordeel.

Uw Woningwachters

2 antwoorden
 1. Avatar
  Olthof Peter zegt:

  L.S.
  Een heel belangrijke vraag is door jullie nog niet beantwoord, nl wat is het uurtarief!

  • dewoningwachter
   dewoningwachter zegt:

   Beste heer Olthof,

   Allereerst mijn excuses voor de late reactie. Uw bericht is nu pas geattendeerd bij ons.

   Het uurtarief is echt afhankelijk van de werkzaamheden en daarom is het lastig om die vraag te beantwoorden met een exacte prijs. Normaal gesproken is dit 30 à 40 euro per uur. Toch kijken wij vaak naar de werkzaamheden en kan het dus echt verschillend zijn. U kunt altijd een geheel vrijblijvende offerte opvragen en dan kunt u zelf kijken of u dit wel of niet wilt laten uitvoeren. Als de prijs te duur is voor u, kijken wij meestal naar wat u te besteden heeft om samen tot een gepaste oplossing te komen. In de abonnementen bieden wij 10% korting op de offerte, zodat wij u extra voordeel kunnen bieden.

   Ik hoop dat uw vraag duidelijk is beantwoord. Mocht u verder nog vragen hebben, stel ze gerust. Wij beantwoorden ze graag. Met vriendelijke groet, Wendy – De Woningwachter

Reacties zijn gesloten.